Facebook Twitter YouTube pinterest flipboard Files-fm Tagpaker Raindrop-io Telegram Scribd Slideshare

ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ ΜΕ ΑΝΑΝΑ

Δοκιμάστε αυτό το πεντανόστιμο γιαουρτογλυκό με ανανά, με αρκετή πρωτείνη, ελάχιστες θερμίδες και μέτριο γλυκαιμικό φορτίο !

Υλικά συνταγής
Φρέσκος ανανάς
Χυμός ανανά
1 φακελάκι ζελέ ανανά
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
6-7 σταγόνες υγρή στέβια (ή 2 κ.σ φρουκτόζη)

Εκτέλεση συνταγής.
Φτιάχνω το ζελέ του ανανά σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, αντικαθιστώντας το νερό με χυμό ανανά.

Αφήνω να κρυώσει λίγο και πριν αρχίσει να στερεοποιείται το μίγμα, προσθέτω το γιαούρτι και τη στέβια (ή τη φρουκτόζη).

Ανακατεύω καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί και προσθέτω τέλος και ψιλοκομμένο τον φρέσκο ανανά. Αφήνω να παγώσει στο ψυγείο και σερβίρω.

Σημείωση.
Τη στέβια τη βάζουμε ως πιο υγιεινή λύση. Μπορείτε πάντα να βάλετε φρουκτόζη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Προσοχή !!! Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το blog έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή κάποια θεραπεία, συμβουλέψου έναν διατροφολόγο ή έναν ιατρό ή άλλον ειδικό υγείας.