Facebook Twitter YouTube pinterest flipboard Files-fm Tagpaker Raindrop-io Telegram Scribd Slideshare

5 ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ
5 ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ
1) Η απάτη των εμβολίων. Μυστικά έγγραφα αποκαλύπτουν την τρομακτική αλήθεια! Μία από τις μεγαλύτερες Ιατρικές απάτες στην ιστορία! Βάσει του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (Freedom of Information Act (FOIA)), στο Ηνωμένο Βασίλειο αίτηση που κατατέθηκε από ιατρό έχει αποκαλύψει μυστικά επίσημα έγγραφα 30 χρόνων που αποδεικνύουν ότι οι εμπειρογνώμονες της κυβέρνησης …

1. Γνώριζαν ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν.
2. Γνώριζαν ότι προκαλούν τις ασθένειες που υποτίθεται ότι θα απέτρεπαν.
3. Γνώριζαν ότι είναι κίνδυνος για τα παιδιά.
4. Συνωμότησαν για να πουν ψέματα στο κοινό.
5. Εργάστηκαν για να εμποδίσουν μελέτες ασφάλειας.

Η έκθεση της φάρσας των εμβολίων συναγωνίζεται στήθος με στήθος με την πολύ μεγαλύτερα φάρσα της θανατηφόρας γρίπης 1918-1919. Ήταν η ασπιρίνη που σκότωσε ανθρώπους στο 1918-1919, και όχι μια πανδημία γρίπης. Ήταν η μεγαλύτερη βιομηχανική καταστροφή στην ιστορία της ανθρωπότητας με 20 -50.000.000 ανθρώπους νεκρούς, αλλά κατηγορήθηκε η γρίπη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2) Η απάτη της χοληστερινης. Η υπόθεση της χοληστερίνης λέει με λίγα λόγια τα εξής : Αν τρώτε πολύ από τις τροφές, που περιέχουν χοληστερίνη ή κορεσμένο λίπος, τα επίπεδα τής χοληστερίνης στο αίμα θα αυξηθούν. Η παραπανίσια χοληστερίνη θα εναποτεθεί στα τοιχώματα των αρτηριών κάνοντάς τα να στενέψουν. Τότε, αυτό θα μπλοκάρει την παροχή αίματος στην καρδιά και σε άλλα όργανα προκαλώντας καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό.
Να γιατί φοβάστε τη χοληστερίνη. Τι θα λέγατε όμως αν μαθαίνατε, ότι όλα αυτά είναι λάθος; Ότι η θεωρία τής χοληστερίνης προβάλλεται τόσο έντονα λόγω μάρκετινγκ; Ότι από τη θεωρία τής χοληστερίνης κερδισμένες βγαίνουν οι εταιρείες τροφίμων και οι φαρμακευτικές εταιρείες; Αν μια εταιρεία τροφίμων παρασκευάσει ένα τρόφιμο χαμηλό σε λιπαρά, όλοι θα σπεύσετε να το αγοράσετε, διότι πιστεύετε, ότι αυτό είναι καλύτερο για την καρδιά σας από ένα τρόφιμο, που περιέχει όλα τα λιπαρά του. Στην τηλεόραση κατακλύζεστε από διαφημίσεις τέτοιων προϊόντων χαμηλών σε λιπαρά. Αυτό που δεν έχετε σκεφτεί όμως είναι, ότι το να αγοράζετε ένα τέτοιο προϊόν συμφέρει τις εταιρείες παρασκευής τροφίμων. Αφαιρούν από ένα προϊόν τα λιπαρά του και αυτά τα πουλούν εν συνεχεία ως βούτυρο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

3) Η απάτη της χημειοθεραπείας. Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη, είναι απλά μια δηλητηρίαση με σκοπό την εξόντωση των ασθενών. Κανένας γιατρός δεν την παίρνει για τον εαυτό του ή την οικογένεια του και κανένας Εβραίος στον κόσμο δεν κάνει ποτέ χημειοθεραπεία. Η θνησιμότητα της χημειοθεραπείας, σύμφωνα με το Κέντρο Έρευνας Καρκίνου της Χαϊδελβέργης, ανέρχεται στο 98% !!! Κάθε μέρα που περνάει, εκατό χιλιάδες ασθενείς δολοφονούνται σε όλο τον κόσμο με τη χημείοθεραπεία.  Η χημειοθεραπεία είναι τοξική, σκοτώνει και τα υγιή κύτταρα τού ασθενούς καταβάλλοντας το ανοσοποιητικό του σύστημα σε αντίθεση με τις εναλλακτικές θεραπείες τού καρκίνου, που προσπαθούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε αυτό να νικήσει τον καρκίνο. Με τη χημειοθεραπεία και τη θεραπεία με ακτινοβολία αντί οι ασθενείς να πεθαίνουν από καρκίνο χάνουν τη ζωή τους από πνευμονία ή άλλες συνηθισμένες λοιμώξεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

4) Η απάτη της μαστογραφίας. Οι τοξικές επιδράσεις της ακτινοβολίας της μαστογραφίας τελικά αναγνωρίζεται ως ένας σημαντικός παράγοντας  για την ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού. Αρκετές πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει σαφώς ότι οι ακτινογραφίες  του καρκίνου του μαστού μπορεί να προκαλέσoυν στις γυναίκες περισσότερο κακό παρά καλό. Μια νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο British Medical Journal (Δεκέμβριος 2011) επιβεβαίωσε ότι ο ακτινογραφικός έλεγχος του καρκίνου του μαστού μπορεί να προκαλέσει βλάβη στις γυναίκες, ιδιαίτερα κατά τα πρώτα χρόνια μετά την έναρξη του ελέγχου. Η ακτινοβολία της μαστογραφίας είναι πολύ πιο επιζήμια από μια ακτινογραφία  στήθους X-Ray. Οι μαστογραφίες χρησιμοποιούν ιονίζουσα ακτινοβολία σε μία σχετικά υψηλή δόση, η οποία μπορεί να συμβάλει στις  μεταλλάξεις που μπορεί να οδηγήσουν σε καρκίνο του μαστού. Με την μαστογραφία μπορείτε να  πάρετε τόσο πολύ ακτινοβολία, όση  θα παίρνατε από 1.000 ακτινογραφίες θώρακα. Η μαστογραφία συμπιέζει επίσης σφιχτά το στήθος σας, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μια επικίνδυνη εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων, εάν ήδη υπάρχουν. Ο Δρ Samuel Epstein , ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες του καρκίνου στον κόσμο, έχει δηλώσει :
“Το στήθος πριν από την εμμηνόπαυση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στην ακτινοβολία, για κάθε  1 rad  έκθεσης  αυξάνεται  ο  κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου του μαστού κατά περίπου 1 τοις εκατό, με μια σωρευτική δράση κατά 10 τοις εκατό αυξημένου κινδύνου  για κάθε μαστό κατά την διάρκεια ελέγχων σε μια δεκαετία.” Διαβάστε περισσότερα εδώ.

5) Η απάτη του AIDS. Πρόκειται για τον ιό HIV που ΔΗΘΕΝ προκαλεί AIDS!!! Ξυπνήστε!
Οι δυστυχείς που πέφτουν θύματα του ΜΑΪΜΟΥ ΤΕΣΤ για ιό HIV και τρώνε το "παραμύθι" ότι ειναι τάχα φορείς ιού που θα τους προκαλέσει AIDS πεθαίνουν από τα ... ΦΑΡΜΑΚΑ που στοιχίζουν 1500 ευρώ το μπουκάλι!!! Οι φαρμακοεταιρείες κονομάνε τα χοντρά και οι γιατροί τις χοντρές μίζες για τις συνταγογραφήσεις που κάνουν ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ!!! Λένε ότι οι Ναρκομανείς είναι φορείς του ιού HIV, στην πραγματικότητα όμως έχουν εξασθενήσει τον οργανισμό τους από τα ναρκωτικά και γίνονται ευάλωτοι στις ασθένειες λόγω των ναρκωτικών... Κανένας ιός IHV δεν τους εξασθενεί!!!
Όσο για το ΔΗΘΕΝ AIDS της ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ!!!
Στην πραγματικότητα, οι ημέρες εκστρατείας - ενημέρωσης και πρόληψης από τον ιό HIV του AIDS είναι ημέρες δίαδοσης του ιού που ΔΗΘΕΝ προκαλεί ΑIDS λόγω της πλύσης εγκεφάλου που υφίσταται ο κόσμος!!! Διαβάστε περισσότερες αποδείξεις εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Προσοχή !!! Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το blog έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή κάποια θεραπεία, συμβουλέψου έναν διατροφολόγο ή έναν ιατρό ή άλλον ειδικό υγείας.