Facebook Twitter YouTube pinterest flipboard Files-fm Tagpaker Raindrop-io Telegram Scribd Slideshare

VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ (0,5 BLOCKS)

Παρακάτω θα βρείτε πάνω απο 20 νηστίσιμα διαιτητικά γεύματα σε αναλογία μακροθρεπτικών 30% πρωτεϊνη, 40% υδατάνθρακες και 30% λιπαρά. Συγκεκριμένα περιέχουν 3,5 γρ. πρωτείνης, 4,66 γρ. υδατανθράκων, και 1,55 γρ. λιπαρών. Χρησιμοποιήται στα περισσότερα σκόνη πρωτείνης μπιζελιού ή σόγιας ή νιφάδες σόγιας. Μην ξεπερνάτε την ημερήσια δοσολογία σε πρωτείνες σκόνης που είναι από 30 εώς 60 γρ ημερησίως. Επίσης μην τρώτε πολλές φρουτόκρεμες από 1 εως 2 ημερησίως.

VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ (1 BLOCKS)

Παρακάτω θα βρείτε πάνω απο 20 νηστίσιμα διαιτητικά γεύματα σε αναλογία μακροθρεπτικών 30% πρωτεϊνη, 40% υδατάνθρακες και 30% λιπαρά. Συγκεκριμένα περιέχουν 7 γρ. πρωτείνης, 9,33 γρ. υδατανθράκων, και 3,11 γρ. λιπαρών. Χρησιμοποιήται στα περισσότερα σκόνη πρωτείνης μπιζελιού ή σόγιας ή νιφάδες σόγιας. Μην ξεπερνάτε την ημερήσια δοσολογία σε πρωτείνες σκόνης που είναι από 30 εώς 60 γρ ημερησίως. Επίσης μην τρώτε πολλές φρουτόκρεμες από 1 εως 2 ημερησίως.

VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ (1,5 BLOCKS )

Παρακάτω θα βρείτε πάνω απο 20 νηστίσιμα διαιτητικά γεύματα σε αναλογία μακροθρεπτικών 30% πρωτεϊνη, 40% υδατάνθρακες και 30% λιπαρά. Συγκεκριμένα περιέχουν 10,5 γρ. πρωτείνης, 14 γρ. υδατανθράκων, και 4,67 γρ. λιπαρών. Χρησιμοποιήται στα περισσότερα σκόνη πρωτείνης μπιζελιού ή σόγιας ή νιφάδες σόγιας. Μην ξεπερνάτε την ημερήσια δοσολογία σε πρωτείνες σκόνης που είναι από 30 εώς 60 γρ ημερησίως. Επίσης μην τρώτε πολλές φρουτόκρεμες από 1 εως 2 ημερησίως.

VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ (2 BLOCKS )

Παρακάτω θα βρείτε πάνω απο 20 νηστίσιμα διαιτητικά γεύματα σε αναλογία μακροθρεπτικών 30% πρωτεϊνη, 40% υδατάνθρακες και 30% λιπαρά. Συγκεκριμένα περιέχουν 14 γρ. πρωτείνης, 18.6 γρ. υδατανθράκων, και 6,2 γρ. λιπαρών. Χρησιμοποιήται στα περισσότερα σκόνη πρωτείνης μπιζελιού ή σόγιας ή νιφάδες σόγιας. Μην ξεπερνάτε την ημερήσια δοσολογία σε πρωτείνες σκόνης που είναι από 30 εώς 60 γρ ημερησίως. Επίσης μην τρώτε πολλές φρουτόκρεμες από 1 εως 2 ημερησίως.

ΡΕΪΚΙ. ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ

REIKI
ΡΕΪΚΙ. ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ
Διαβάστε την εισήγηση της κ. Κωνσταντίνας Αλεβίζου  Ἰατρού - Μικροβιολόγου, Ἐκπαιδευτικού στην ημερίδα με θέμα : Εναλλακτικές «θεραπείες». Η «ιατρική» της Νέας Εποχής. (Πολεμικό Μουσείο 17 Μαΐου 2014 - υπό την αιγίδα της Ι.Μ. Γλυφάδας).

1.3. ΡΕΪΚΙ.
Ὑπάγεται καί αὐτό στίς "βιοενεργειακές θεραπεῖες" τῆς Ν. Ἐποχῆς. Ἐδῶ ἀπουσιάζει ἡ χρήση κάθε ὑλικοῦ στοιχείου, ὅπως φαρμάκου, βελόνας, μάλαξης κλπ. καί ὑπάρχει μόνο πνευματική διάσταση.

VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ (2,5 BLOCKS)

Παρακάτω θα βρείτε πάνω απο 20 νηστίσιμα διαιτητικά γεύματα σε αναλογία μακροθρεπτικών 30% πρωτεϊνη, 40% υδατάνθρακες και 30% λιπαρά. Συγκεκριμένα περιέχουν 17,5 γρ. πρωτείνης, 23,3 γρ. υδατανθράκων, και 7,7 γρ. λιπαρών. Χρησιμοποιήται στα περισσότερα σκόνη πρωτείνης μπιζελιού ή σόγιας ή νιφάδες σόγιας. Μην ξεπερνάτε την ημερήσια δοσολογία σε πρωτείνες σκόνης που είναι από 30 εώς 60 γρ ημερησίως. Επίσης μην τρώτε πολλές φρουτόκρεμες από 1 εως 2 ημερησίως.

VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ (3 BLOCKS)

Παρακάτω θα βρείτε πάνω απο 20 νηστίσιμα διαιτητικά γεύματα σε αναλογία μακροθρεπτικών 30% πρωτεϊνη, 40% υδατάνθρακες και 30% λιπαρά. Συγκεκριμένα περιέχουν 21 γρ. πρωτείνης, 27,7 γρ. υδατανθράκων, και 9,3 γρ. λιπαρών. Χρησιμοποιήται στα περισσότερα σκόνη πρωτείνης μπιζελιού ή σόγιας ή νιφάδες σόγιας. Μην ξεπερνάτε την ημερήσια δοσολογία σε πρωτείνες σκόνης που είναι από 30 εώς 60 γρ ημερησίως. Επίσης μην τρώτε πολλές φρουτόκρεμες από 1 εως 2 ημερησίως.

VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ (3,5 BLOCKS)

Παρακάτω θα βρείτε πάνω απο 30 νηστίσιμα διαιτητικά γεύματα σε αναλογία μακροθρεπτικών 30% πρωτεϊνη, 40% υδατάνθρακες και 30% λιπαρά. Συγκεκριμένα περιέχουν 24,5 γρ. πρωτείνης, 32,6 γρ. υδατανθράκων, και 10,8 γρ. λιπαρών. Τα πρώτα 10 είναι ένας συνδιασμός οσπρίων με προιόντα σόγιας. Στα υπόλοιπα 21 χρησιμοποιήται κυρίως σκόνη πρωτείνης μπιζελιού ή σόγιας ή νιφάδες σόγιας. Μην ξεπερνάτε την ημερήσια δοσολογία σε πρωτείνες σκόνης που είναι από 30 εώς 60 γρ ημερησίως. Επίσης μην τρώτε πολλές φρουτόκρεμες από 1 εως 2 ημερησίως.

VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ (4 BLOCKS)

Παρακάτω θα βρείτε πάνω απο 30 νηστίσιμα διαιτητικά γεύματα σε αναλογία μακροθρεπτικών 30% πρωτεϊνη, 40% υδατάνθρακες και 30% λιπαρά. Συγκεκριμένα περιέχουν 28 γρ. πρωτείνης, 37,3 γρ. υδατανθράκων, και 12,7 γρ. λιπαρών. Τα πρώτα 10 είναι ένας συνδιασμός οσπρίων με προιόντα σόγιας. Στα υπόλοιπα 22 χρησιμοποιήται κυρίως σκόνη πρωτείνης μπιζελιού ή σόγιας ή νιφάδες σόγιας. Μην ξεπερνάτε την ημερήσια δοσολογία σε πρωτείνες σκόνης που είναι από 30 εώς 60 γρ ημερησίως. Επίσης μην τρώτε πολλές φρουτόκρεμες από 1 εως 2 ημερησίως.

VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ (4,5 BLOCKS)

Παρακάτω θα βρείτε πάνω απο 10 νηστίσιμα διαιτητικά γεύματα σε αναλογία μακροθρεπτικών 30% πρωτεϊνη, 40% υδατάνθρακες και 30% λιπαρά. Συγκεκριμένα περιέχουν 31,5 γρ. πρωτείνης, 42 γρ. υδατανθράκων, και 14 γρ. λιπαρών. Είναι ένας συνδιασμός οσπρίων με προιόντα σόγιας. 

VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ (5 BLOCKS)

Παρακάτω θα βρείτε πάνω απο 10 νηστίσιμα διαιτητικά γεύματα σε αναλογία μακροθρεπτικών 30% πρωτεϊνη, 40% υδατάνθρακες και 30% λιπαρά. Συγκεκριμένα περιέχουν 35 γρ. πρωτείνης, 46,6 γρ. υδατανθράκων, και 15,5 γρ. λιπαρών. Είναι ένας συνδιασμός οσπρίων με προιόντα σόγιας. 

ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

ΠΡΗΞΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ
ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!
Το κοιλιακό φούσκωμα είναι μια αίσθηση διόγκωσης της κοιλιάς. Οφείλεται κυρίως σε διαταραχή της φυσιολογικής κινητικότητας δημιουργώντας αυξημένα αέρια.

Ο αέρας στο έντερο είναι ένα μείγμα από διαφορετικά συστατικά που μπορεί να δημιουργούνται από αυξημένη κατάποση αέρα, αυξημένη παραγωγή η μειωμένη απορρόφηση εξαιτίας απόφραξης. Αυξημένα αέρια δημιουργούν φούσκωμα όπως επίσης άλλα συμπτώματα όπως αυξημένη αποβολή αερίων από τον πρωκτό η ερυγές.

8 ΤΥΠΟΙ ΟΥΡΩΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

oura
8 ΤΥΠΟΙ ΟΥΡΩΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
Από τα αρχαία χρόνια, το χρώμα των ανθρώπινων ούρων αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διάγνωση διαφορετικών ασθενειών, αφού κάθε αλλαγή στο χρώμα, στην πυκνότητα ή στην οσμή τους μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά στο σώμα. Καθημερινά αποβάλλουμε μέσω των ούρων εκατοντάδες άχρηστες ουσίες, τις οποίες το σώμα μας δεν χρειάζεται και οι οποίες προέρχονται από αυτά που τρώμε και πίνουμε.

ΔΙΑΤΑ 2000 ΘΕΡΜΙΔΩΝ

Εδώ θα βρείτε μία δίατα 2000 θερμίδων στην αναλογία 30% πρωτείνες, 40% υδατάνθρακες και 30% λιπαρά. Έχει φτιαχτεί με το υπολογιστικό φύλλο excel και δίπλα σε κάθε γεύμα υπάρχουν τα αντίστοιχα γραφήμματα πίτας με ποσοστά επί τοις 100. Τα γεύματα που έχουν επιλεγεί είναι καθαρά διαιτητικά. Η δίαιτα είναι εβδομαδιαία (7 ημέρες) και κάθε ημέρα βρίσκεται μέσα σε μία διαφορετική καρτέλα με το όνομά της. Μπορείτε να αλλάξετε τις τροφές με άλλες της αρεσκείας σας απο τον πίνακα διατροφικής αξίας τροφών Νο 1.

ΔΙΑΙΤΑ 2000 ΘΕΡΜΙΔΩΝ ΜΕ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΙΚΗ ΝΗΣΤΕΙΑ

Εδώ θα βρείτε μία δίατα 2000 θερμίδων με διαλειματική νηστεία στην αναλογία 30% πρωτείνες, 40% υδατάνθρακες και 30% λιπαρά. Έχει φτιαχτεί με το υπολογιστικό φύλλο excel και δίπλα σε κάθε γεύμα υπάρχουν τα αντίστοιχα γραφήμματα πίτας με ποσοστά επί τοις 100. Ο σχεδιασμός έχει γίνει με 2 μεγάλα γεύματα των 1000 θερμίδων και ενδιάμεσα έχουν επιλεγεί νερό και αθέρμιδα ροφήματα όπως το τσάι Matcha για τα πολλαπλά οφέλη που έχει στην καύση λίπους. Γενικώς στην διαλειματική νηστεία όσο μικρότερο είναι το παράθυρο σίτισης τόσο μεγαλύτερο χρόνο το σώμα κάνει λιπόλυση. Παρακάτω έχω επιλέξει 2 μεγάλα γέυματα ως επικρατέστερη μέση λύση. Αν ασκήστε μπορείτε να μειώσετε τα 2 αυτά κύρια γεύματα στις 750 ή 800 θερμίδες και να καταναλώσετε ένα μετασκησιακό μικρό γεύμα των 400 ή 500 θερμίδων στο μέσο του 8ώρου σίτισης. Η δίαιτα είναι εβδομαδιαία (7 ημέρες) και κάθε ημέρα βρίσκεται μέσα σε μία διαφορετική καρτέλα με το όνομά της. Μπορείτε να αλλάξετε τις τροφές με άλλες της αρεσκείας σας απο τον πίνακα διατροφικής αξίας τροφών Νο 1. Στο κάτω κάτω μέρος του υπολογιστικού φύλλου υπάρχουν καρτέλες με τα ονόματα των ημερών πατήστε τις για να μεταβήτε στην ημέρα που θέλετε.

ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ

ΟΥΛΙΤΙΔΑ
ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ.
Τα ούλα που ματώνουν και τα δόντια που κουνιούνται είναι δύο από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο στόμα. Αν και μπορεί να οφείλονται σε πολλά αίτια, η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές συμβαίνουν λόγω κακής υγιεινής του στόματος, η οποία προκαλεί την εμφάνιση παθήσεων όπως της ουλίτιδας. Στο άρθρο αυτό θα σας αποκαλύψουμε μερικές φυσικές θεραπείες για ούλα που ματώνουν και για χαλαρά δόντια.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΑΣ

ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΞΙΝΩΝ
ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΑΣ
Το ξέρετε ότι έχετε 15 κιλά τοξίνες στο έντερο; Πως θα τις αποβάλλετε;
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να απαλλαγείτε από πολλές ασθένειες είναι να καθαρίσετε τα έντερα από τη βλέννα, τα κόπρανα σας και άλλα παράσιτα.

14 ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

TEST ΥΓΕΙΑΣ
14 ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
Δεκατέσσερα απλά και εύκολα τσεκάπ που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι για να ελέγξετε σε ελάχιστο χρόνο την υγεία σας από την κορυφή μέχρι τα νύχια. 
Μπορείτε μόνοι σας να καταλάβετε αν είστε υγιείς;
Μη βιαστείτε να απαντήσετε αρνητικά. Μπορεί οι περισσότεροι να μην είστε ειδικοί για να κάνετε μια ακριβή διάγνωση, ωστόσο υπάρχουν μερικά σημάδια που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι συμβαίνει στο σώμα σας.

8 ΤΕΣΤ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

test-ygeias
8 ΤΕΣΤ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
Υπάρχουν διάφορα τεστ υγείας που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας για να ελέγξετε την όρασή σας, την τροφική δυσανεξία, την υγεία του πεπτικού σας συστήματος καθώς και πολλοί άλλοι τρόποι που μπορούν να σας δείξουν αν κάτι δεν πηγαίνει καλά με το σώμα σας. Αν κάνετε αυτά τα τεστ υγείας τακτικά θα σας βοηθήσουν να ελέγχετε την υγεία σας και να προσδιορίσετε αν είναι απαραίτητο να δείτε κάποιον ειδικό. Θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε μόνοι σας αυτά τα τεστ;

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΟΙ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΙ

ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΙ
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΟΙ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΙ.
Το χαμομήλι είναι γνωστό για τις ηρεμιστικές, τονωτικές και αντισηπτικές ιδιότητές του. Όπως ανακάλυψαν όμως πρόσφατα οι επιστήμονες, μπορεί να βοηθήσει και όσους έχουν ανεβασμένο σάκχαρο. Και αυτό γιατί το χαμομήλι μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και αυξάνει την αποθήκευση γλυκογόνου στο ήπαρ. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Nutrition, η κατανάλωση τριών φλιτζανιών χαμομηλιού καθημερινά μπορεί να μειώσει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα σε διάστημα δύο μηνών.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

ΠΑΡΑΣΙΤΑ
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
Γράφει ο Dr. David Jockers.
Το παράσιτο είναι ζωντανό όν που ζει σε βάρος άλλου ζωντανού οργανισμού, που χαρακτηρίζεται ξενιστής.
Τα παράσιτα παίρνουν και χρησιμοποιούν τα θρεπτικά συστατικά από τον ξενιστή και με αυτό τον τρόπο τον βλάπτουν.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΝ ΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΑΡΤΗΡΙΕΣ
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΝ ΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΣΑΣ
Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι παθαίνουν έμφραγμα του μυοκαρδίου ή πεθαίνουν από στεφανιαία καρδιακή νόσο...
Βασική αιτία είναι φυσικά οι φραγμένες αρτηρίες που εμποδίζουν τη ροή του αίματος και κουράζουν την καρδιά. Το να μπορεί, λοιπόν, κανείς να αναγνωρίσει εγκαίρως τα προειδοποιητικά σήματα που "εκπέμπει" ο οργανισμός για να ενημερώσει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα φραγμένων αρτηριών, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

ΝΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ

ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΗΣ
ΝΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα διαπίστωσαν, μέσα από πρόσφατη έρευνά τους, ότι μία πολύ απλή τακτική μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης στεφανιαίας νόσου και διαβήτη.
Στο πλαίσιο της μελέτης τους, εξέτασαν στοιχεία από 200 κατοίκους της Γιούτα, για τους οποίους η πλήρης αποχή από το φαγητό και τα υγρά, εκτός από νερό φυσικά, επί τουλάχιστον μία ημέρα το μήνα αποτελεί τρόπο ζωής, λόγω θρησκείας (Μορμόνοι).

ΔΟΝΤΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ
ΔΟΝΤΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
H εικόνα των δοντιών μας μπορεί να χαρακτηρίζει μέχρι και την κατάσταση της καρδιάς.
Κρυφή Απειλή η Περιοδοντίτιδα.
Επιστήμονες από το γερμανικό Πανεπιστήμιο Ουλμ ανακοίνωσαν ότι η χρόνια φλεγμονή από οποιαδήποτε αιτία σχετίζεται με αυξημένο καρδιαγγειακό κίνδυνο.H περιοδοντίτιδα -σημείωσαν- είναι ένας πιθανός παράγοντας χρόνιας φλεγμονής, όπως συμβαίνει στη στεφανιαία νόσο.
Προσοχή !!! Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το blog έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή κάποια θεραπεία, συμβουλέψου έναν διατροφολόγο ή έναν ιατρό ή άλλον ειδικό υγείας.