ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΡΤΟΦΗ

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΜΕ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΡΟΦΩΝ Νο 1

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΡΟΦΩΝ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα διατροφικής αξιας τροφών για να συνθέσετε υγιεινά, πλήρη και ισορροπημένα γεύματα και να προσαρμόσετε την δίατά σας στα μέτρα σας.
Η ισορροπημένη αναλογία των 3 μακροθρεπτικών στοιχείων στα γεύματά μας είναι 30% πρωτεΐνες, 40% υδατάνθρακες, και 30% λιπαρά. Αυτή η αναλογία είναι και λέγεται ισορροπημένη και δεν χρειάζεται άσκηση για να ισορροπήσει αλλά είναι ωφέλιμη για όλα τα επίπεδα δραστηριότητας. Δεν είναι τυχαίο που αυτή την αναλογία έχουν το γάλα και το γιαούρτι· οι 2 πλήρεις και ισορροπημένες τροφές για τις 2 ευαίσθητες ηλικίες, την βρεφική και την γεροντική. Για συνθέσετε σωστά και ισορροπημένα τα γευματά σας για κάθε ένα γραμμάριο πρωτεΐνης και λιπαρών προσθέστε και 1,33 γραμμάρια υδατάνθρακες. Παραδείγματα με υγιεινά, πλήρη & ισορροπημένα γεύματα θα βρείτε στη σελίδα "ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ". Εδώ.

2 σχόλια:

Προσοχή !!! Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το blog έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή κάποια θεραπεία, συμβουλέψου έναν διατροφολόγο ή έναν ιατρό ή άλλον ειδικό υγείας.
Google+