Facebook Twitter YouTube pinterest flipboard Files-fm Tagpaker Raindrop-io Telegram Scribd Slideshare

20 ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΑΚΡΟΘΡΕΠΤΙΚΑ

20 ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΑΚΡΟΘΡΕΠΤΙΚΑ
Στο παρακάτω ecxel θα βρείτε 20 δίαιτες με τις ποσοστιαίες αναλογίες τους σε μακροθρεπτικά για να διαλέξετε ποιά σας ταιριάζει για τις ημερήσιες θερμίδες που καταναλώνετε. Αφού βάλετε πόσες θερμίδες καταναλώνετε καθημερινά στήν στήλη AD εκεί που γράφει με κόκκινα νούμερα 2000 τις δικές σας ημερήσιες θερμίδες μετά δώστε και τα ποσοστά του κάθε γεύματός σας εισάγωντάς τα αρχικά στα κελιά ΑΑ5, ΑΒ5 και AC5 και κατόπιν σε όλο το μήκος της γραμμής 5, ή 12 ή 19 κ.ο.κ. εκεί που λέει PERCENTS και θα πάρετε αυτόματα τις απαντήσεις. Εκτός απο την αναλογία του γεύματος εσάγετε και το ποσοστό επι των ημερήσιων θερμίδων που θέλετε να έχει αυτό το γεύμα το οποίο θα το εισάγετε πάλι στην ίδια γραμμή 5 εκεί που λέει ΣΥΝΟΛΑ για το κάθε γεύμα π.χ. στα κελιά Ε5, Ι5, Μ5 κ.ο.κ. 
Κατεβάσετε το αρχείο excel που βλέπετε παρακάτω και ονομάζεται KATANOMH-THERMIDON-2.XLSX το οποίο βρίσκεται στη σελίδα MY FILES.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Προσοχή !!! Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το blog έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή κάποια θεραπεία, συμβουλέψου έναν διατροφολόγο ή έναν ιατρό ή άλλον ειδικό υγείας.